T 0318 - 500 000

Centrale Administratie voor Scholen

Overzicht

“Ik ben heus een kritische klant, maar wat goed is, is goed”, aldus Willeke Kruizinga van de Centrale Administratie voor Scholen (CAVS). SB Business Communicatie verzorgt voor CAVS de vaste telefonie; zowel de telefooncentrale, telefoonlijnen als het gespreksverkeer.

Willeke Kruizinga is bij de Centrale Administratie voor Scholen (CAVS) verantwoordelijk voor het gebouw en de infrastructuur, dus ook de telecommunicatie. De CAVS is gespecialiseerd in het voeren van de administratie voor scholen, zowel basisscholen als voor het voortgezet onderwijs.

“Het contact met SB Business Communicatie, toen nog SB Groep, ontwikkelde zich vrij snel na het eerste contact tot een uitermate prettig contact. Onze telefooncentrale zat aan z’n max en was aan vervanging toe, ook waren we toe aan meer toestellen. We hebben destijds een modernisering van de infrastructuur gedaan”, aldus Willeke Kruizinga. 

Later heeft de CAVS er voor gekozen om ook de telefoonlijnen en het gespreksverkeer af te gaan nemen bij SB Business Communicatie. “SB Business Communicatie is goed bereikbaar. Ik krijg meteen antwoord op mijn vragen. De accountmanager denkt met me mee en ontzorgt me volledig.” Als voorbeeld geeft Kruizinga de verhuizing. “Ik was belast met de hele verhuizing en heb contact opgenomen met mijn accountmanager. En het gebeurde gewoon allemaal, ik heb me er niet mee hoeven te bemoeien of ernaar om te kijken. De samenwerking geef ik dan ook een vette 9, misschien wel een 10”, aldus Kruizinga. 

"De samenwerking geven wij een vette 9, misschien wel een 10"

De volgende velden zijn onjuist ingevuld:

  •  
×