T 0318 - 500 000

Nieuws

Samsung stopt wereldwijd opnieuw met de verkoop van de Galaxy Note 7.

Vandaag is bekend geworden dat Samsung wereldwijd opnieuw stopt met de verkoop van de Galaxy Note 7. Het toestel zou een dezer dagen ook in Nederland worden gelanceerd, maar ook deze lancering is nu van de baan.
De Koreaanse fabrikant wil de meldingen over het brandgevaar van de telefoons eerst onderzoeken.

Consumenten die in het bezit zijn van de smartphone, of een vervangend model hiervan, moeten de telefoon uitzetten en niet meer gebruiken, meldt Samsung vandaag. Het bedrijf zegt er alles aan te doen om het probleem op te lossen.
Zo'n 2,5 miljoen exemplaren van de Note 7 moesten eerder worden teruggeroepen na berichten dat de batterij kon ontploffen. Inmiddels zijn meerdere berichten opgedoken over vergelijkbare problemen bij de vervangende toestellen. Er moest onder meer een Amerikaans vliegtuig worden geëvacueerd nadat een Note 7 in brand vloog.
De Amerikaanse consumentenwaakhond CPSC zegt dat de verkoopstop "de juiste beslissing is", meldt de Wall Street Journal. Uit onderzoek van de organisatie zal blijken of in de VS opnieuw een terugroepactie moet worden gestart.
11-10-2016

Vandaag is bekend geworden dat Samsung wereldwijd opnieuw stopt met de verkoop van de Galaxy Note 7. Het toestel zou een dezer dagen ook in Nederland worden gelanceerd, maar ook deze lancering is nu van de baan. De Koreaanse fabrikant wil de meldingen over het brandgevaar van de telefoons eerst onderzoeken. Consumenten die in het bezit zijn van de smartphone, of een vervangend model hiervan, moeten de telefoon uitzetten en niet meer gebruiken, meldt Samsung vandaag. Het bedrijf zegt er alles aan te doen om het probleem op te lossen. Zo'n 2,5 miljoen exemplaren van de Note 7 moesten eerder worden teruggeroepen na berichten dat de batterij kon ontploffen. Inmiddels zijn meerdere berichten opgedoken over vergelijkbare problemen bij de vervangende toestellen. Er moest onder meer een Amerikaans vliegtuig worden geëvacueerd nadat een Note 7 in brand vloog. De Amerikaanse consumentenwaakhond CPSC zegt dat de verkoopstop "de juiste beslissing is", meldt de Wall Street Journal. Uit onderzoek van de organisatie zal blijken of in de VS opnieuw een terugroepactie moet worden gestart.

Grenzeloos Ondernemen met nieuwe Red Pro abonnementen van Vodafone

Vandaag kondigt Vodafone haar nieuwe abonnementen aan voor de SoHo markt: 23-09-2016

Vandaag kondigt Vodafone haar nieuwe abonnementen aan voor de SoHo markt:

Aanpassing van uw welkomstboodschap tijdens de vakantie? Bel SB Business Communicatie

De vakanties zijn alweer in volle gang. Sluit u uw bedrijf tijdens de vakantie? Of heeft u aangepaste openingstijden? 05-08-2016

De vakanties zijn alweer in volle gang. Sluit u uw bedrijf tijdens de vakantie? Of heeft u aangepaste openingstijden?

Vodafone Nederland maakt resultaten eerste kwartaal 2016/17 bekend

Vodafone Nederland maakt vandaag de resultaten bekend van het eerste kwartaal van het boekjaar 2016/2017 (1 april 2016 – 31 maart 2017). 22-07-2016

Vodafone Nederland maakt vandaag de resultaten bekend van het eerste kwartaal van het boekjaar 2016/2017 (1 april 2016 – 31 maart 2017).

Kansen door digitalisering

Steeds meer organisaties zien dat digitalisering nieuwe kansen biedt. 15-06-2016

Steeds meer organisaties zien dat digitalisering nieuwe kansen biedt.

Telfort klanten kunnen voortaan ook via iDEAL betalen

Sinds deze maand kunnen klanten, aangesloten in Servi (het nieuwe systeem van Telfort Zakelijk), betalen via iDEAL.13-05-2016

Sinds deze maand kunnen klanten, aangesloten in Servi (het nieuwe systeem van Telfort Zakelijk), betalen via iDEAL.