T 0318 - 500 000

Over SB Business Communicatie

SB Business Communicatie is de leidende aanbieder van vaste telefonie, mobiele telefonie, vast-mobiel integratie en dataoplossingen voor de zakelijke markt. Sinds 1994 vertrouwen duizenden bedrijven op onze kennis en innovatieve diensten en de stabiele werking van ons communicatieplatform. 

Persoonlijk en professioneel

Breder zijn in kennis, altijd verder gaan in dienstverlening en problemen zien als uitdagingen om op te lossen; dat is wat de mensen bij SB Business Communicatie drijft. Technologie is belangrijk, de bepalende meerwaarde zijn voor onze klanten is leidend. Ongeacht het soort project of grootte van het bedrijf, de menselijke factor blijft doorslaggevend. Met deze uitgangspunten is in de afgelopen 20 jaar een bedrijfscultuur ontstaan waarbinnen al onze meer dan 100 medewerkers zich zeer goed thuis voelen. De klant bepaalt ons succes en is leidend in wat wij doen.

Onafhankelijk en puur

Onze diensten zijn opgebouwd uit de fundamenten van de beste producten die de markt rijk is. Wij gebruiken enkel de meest moderne en hoogwaardige diensten voor het samenstellen van ons portfolio. Als onafhankelijk totaalaanbieder beschikken wij over alle denkbare oplossingen voor vaste- en mobiele telefonie, vast-mobiel integratie, dataverkeer en cloud oplossingen. Wij voorzien zakelijk Nederland van de meest efficiënte diensten, zodat onze klanten het maximale rendement uit hun telecom oplossingen halen. 100% bereikbaarheid draagt bij aan uw succes!

De volgende velden zijn onjuist ingevuld:

  •  
×