Mobiele Telefonie

Zonder goede bereikbaarheid en communicatie is goed zakendoen onmogelijk, daarom is onze slogan: 100% bereikbaar. Des te belangrijker organisatie dat uw mobiele telefonieabonnementen passen bij uw organisatie. Met een ruime keuze aan mobiele telefoniediensten verzekeren wij de mobiele bereikbaarheid van u en uw medewerkers.

KPN Zakelijk Mobiel

Met KPN Zakelijk Mobiel doen u en uw werknemers onbezorgd zaken met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van KPN gewend bent. U deelt uw tegoeden (minuten en data) met uw collega’s en maakt in de hele EU gebruik van het supersnelle 4G netwerk van KPN. Als KPN Excellence Platina Partner zijn wij volledig gecertificeerd om alle producten en diensten van KPN te verkopen, installeren en configureren. .

Vodafone-Ziggo Mobiele Telefonie

Met mobiele telefonie van Vodafone-Ziggo is er voor ieder wat wils. Het uitgangspunt? Uw business! Voor elk bedrijfstype biedt Vodafone-Ziggo een passende abonnementsvorm. SB Business Communicatie is als Vodafone-Ziggo Specialised Partner gecertificeerd om alle mobiele diensten van Vodafone-Ziggo te verkopen, installeren en configureren.

Telfort Zakelijk OpMaat

Met Telfort Zakelijk OpMaat is uw mobiele telefonie volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U deelt onderling uw belminuten en heeft te allen tijde inzage in uw verbruik en kosten.

Liever iemand spreken?

Laat uw telefoonnummer achter en we bellen u zo snel mogelijk terug