Partnerprogramma

De business binnenbrengen is het probleem niet, want steeds vaker kiezen organisaties voor de korte lijntjes met hun lokale en vertrouwde telecompartner. De alsmaar toenemende complexiteit aan klantvragen is dat wel, want telecombedrijven zijn er voldoende en een overstap is snel gemaakt. Stel daarom de klant écht centraal en geef hen toegang tot het serviceniveau van SB Business Communicatie. Met ons uitgebreid portfolio van telecom-, IT en servicediensten hebben wij een eenvoudig en laagdrempelig partnerprogramma opgezet.

PARTNERPROGRAMMA

Wanneer u kiest voor SB Business Communicatie, kiezen wij volledig voor u. We investeren in een langdurige samenwerking en stellen samen ondernemen centraal. U heeft toegang tot onze state-of-the-art oplossingen zonder daar zelf in te investeren en biedt ons volledige dienstenpakket bij uw klant aan. In ruil daarvoor ontvangt u een aantrekkelijke, terugkerende commissieregeling. Ons partnerprogramma is geschikt voor bedrijven die actief zijn in advisering, verkoop en bemiddeling van telecom- en ICT-diensten voor het MKB.

De voordelen van een samenwerking:
PARTNER WORDEN?

Bent u geïnteresseerd in ons partnerprogramma? Neem dan contact met ons op en vraag naar de business partner afdeling. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 100 45 21 of via d.torsy@sb-bc.nl.